UTAMA PEMBELIAN TESTIMONI STATUS POSLAJu KERAHSIAAN HUBUNGI KAMI FAQARTIKEL
Halaman Utama
Pembelian
Testimoni
Status Pesanan
Kerahsiaan
Hubungi Kami
FAQ
Tambah Power & Saiz
Vimax hot!
SuperGel hot!
Pearl Plus hot!
Proextender hot!
Pewangi Pemikat
Pheromax (Untuk lelaki)
Pherolins (Untuk wanita)
Produk Tambahan
Aneka Produk Lelaki
Aneka Produk Wanita
 
:: Thu,16,Feb,2011 ::
PRODUK TERBARU!! - Terdapat Banyak barang baru update.. Harga Promosi setiap pembelian 2 barang ke atas dapat diskaun %10
 
En. Rozaid
Tel/SMS: 0126636286
Email: zedzaed@gmail.com
 
 
 
 
 
testimonivimax.php

Testimoni Malaysia (Blue-White Vimax)

Pengguna 1: Amat hebat!!!! Kenikmatan dan kepuasan yang tidak terhingga. 3 jam tanpa henti dan pelbagai posisi dapat dan lakukan sehingga isteri minta sambung keesokan paginya. Tercungap-cungap isteri saya dibuatnya dan lebih 10 kali orgasme. Memang diakui kehebatannya oleh isteri saya. Terasa lebih panjang, lebih besar dan lebih keras oleh isteri. Thanks Vimax .. Shahrul 017-432**** shahrul...sgpetani.

Pengguna 2 : Baru 4 HARI ambil pil Vimax ... MEMANG POWER! Terima kasih bang! Saya puas hati.. Saya pasti membeli untuk stok bulan depan. Idin, Selayang. 012-359 XXXX, SELANGOR.

Pengguna 3 : Problem saya adalah saya akan hilang ketegangan masa tengah mengadakan sex! Perghh..Memang mengecewakan malah malu dengan isteri dan ini berlaku secara kerap pulak.  Saya cuba ambil Viagra dan puas hati tapi hanya untuk 2-4 jam sahaja. Dah lah kosnya mahal RM40 setiap sesi. Alhamdulillah..saya bertemu dengan VIMAX. Hanya untuk 3 hari sahaja. Saya telah dapat bertahan lama. TEGANG pulak tu zakar saya.. Walaupun saya telah pancut... Alimuddin, Terengganu.

Pengguna 4 : Saya kena stroke tahun 2005. Jadi kena ambil ubat darah tinggi. Memang betul! Kalu ambil ubat pasti zakar saya tak dapat ereksi sepenuhnya. Ini amat mengecewakan saya. Setiap kali keinginan nak lakukan sex dengan isteri; tiba-tiba dipertengahan melayari bahtera, zakar saya lembik. Amat mengecewakan. Saya melayari website dan bertemu dengan VIMAX. Cubalah.. nothing to lose.. Pergh..Kesannya menjadikan saya orang muda.. dan boleh bertahan dan hebatnya.. zakar saya amat keras dan tegang macam masa saya muda dulu (kini 45 tahun)... 019-279 XXXX, Kluang, JOHOR.

Pengguna 5 : Sewaktu berusia 49 tahun, saya diserang penyakit jantung dan terpaksa diengioplasti di dua tempat dalam jantung saya. Jadi saya terpaksa mengambil ubat darah tinggi dan ubat cairkan darah. Saya pulak telah dikesan mengidap kencing manis. Kencing manis pula adalah pembunuh saraf dan pasti saya akan
mengalami lemah tenaga batin kerana dicampur dengan ubat doktor yang terpaksa saya ambil. Performa sex saya menurun dan hampir 2 bulan tak bersama isteri. Saya amat malu. Kawan saya datang dan mengesyorkan VIMAX. Tapi saya skeptical dan malas mencuba. Tapi disebabkan kawan baik saya cubalah untuk 3 hari. Hebat! Zakar
saya bangun lebih awal dari saya pada waktu pagi! Ini adalah perkembangan terbaik untuk saya. Malah saya telah bersama melayari bahtera dengan isteri dah hebat! Puass... Terima kasih pada Vimax dan saya akan teruskan makan... Imam, N.Sembilan

Pengguna 6 : Saya baru 25 tahun! dan kuat melancap pulak tu... Jadi saya baru berkahwin dan amat malu dengan isteri pasal saya selalu kalah! Hanya bertahan untuk 5 min je.. dah kalah.. Jadi
saya cuba layari website dan bertemu dengan website tuan. Saya mulanya tak percaya. Bolehkah hanya dengan memakan pil vimax mampu menegangkan zakar tanpa urutan? Jadi saya banyak bertanya dengan tuan. Tapi alhamdulillah.. tuan sabar dengan saya dan saya ..cuba VIMAX untuk 4 hari.. dan woww.. tak percaya..
boleh kalahkan isteri dan bertahan sampai  5 jam ... di tambah dengan PLSuperGel ... Pemandu, PERAK.

Pengguna 7 : Pergghhh! ..Hanya dalam 10 hari dah terasa ukurlilit zakar saya dah berubah... Saya kena cuba untuk 3 bulan untuk panjangnya pula... Guru, Pahang.

Pengguna 8 : sebelum saya menggunakan vimax, apabila bersetubuh dengan isteri saya,cepat keluar dan pancut iaitu tidak sampai 5minit dan pasangan saya tidak puashati sehingga dia selalu marah-marah selepas mengadakan persetubuhan, tapi dengan vimax, setelah menggunakan, selama 1 bulan, wah bukan main lagi, powernya, saya mampu dari 5 minit ke 30 minit dan isteri bertanya apa abang guna sehingga keras sebegini dan mampu bertahan, saya kata guna Vimax. Sekarang ini, sentiasa tersenyum dan dia kata sungguh puas,selepas mengadakan hubungan. terima kasih bantuan vimax. - LAUS 0138783058


Vimax
hot!

SuperGel
hot!

Pearl Plus
hot!

Proextender
hot!
<>
Melatonin

Thanyaporn

POWER RING

PHERO-MAX

PHEROLINS

Germeny Sex Drop

ExTenze

SEMENAX

VigRX Plus

Hybrid Extender

STUD 100
 
 
BarangPower.com © 2012